EXCLUSIV

Wilmark, primele declarații după operația care i-a salvat viața. Decizia importantă luată de celebrul coregraf. EXCLUSIV

Oana Pascaru 15.06.2021, 15:39
Wilmark, primele declarații după operația care i-a salvat viața. Decizia importantă luată de celebrul coregraf. EXCLUSIV

Wilmark Rizzo Hernandez sau Micuțul Will, fost jurat la emisiunea-concurs ”Dansez pentru tine” (PRO TV), a trecut cu bine peste problemele de sănătate care i-au pus viața în pericol: ”Am ajuns la spital, medicul m-a trimis direct în sala de operații. Aveam apendicită și riscam să dau în peritonită. Acum sunt bine”, ne-a spus Wilmark, celebrul profesor de dansuri latino, pentru impact.ro.

Cum se simte Wilmark acum. Ce vrea să facă de săptămâna viitoare

Contactat de reporterii Impact.ro, vedeta ne-a povestit despre necazurile cu care s-a confruntat:

“Sunt mult mai bine acum. Recuperarea este destul de rapidă și asta mă bucură tare mult. Astăzi dimineața am fost programat să merg la doctor să îmi scoată firele. Nu am un regim alimentar strict, trebuie să fiu atent la dulciuri și cam atât. Mi-am propus ca, de săptămâna viitoare, să mă întorc la muncă, să dansez din nou cât de curând”.

Într-o intervenție prin Skype, pentru emisiunea “Exclusiv VIP” (Prima TV), Wilmark menționa:

“Am avut apendicită. Pregăteam spectacolele de vară, eram la repetiții cu echipa și am început să mă simt rău. E drept, cu o zi înainte a fost ziua mea și am mâncat copios. Nu prea m-am simțit bine. Am avut o noapte destul de ciudată, dureri în zona inghinală și am zis că asta e de doctor deja. Ajuns la spital, medicul m-a trimis direct în sala de operații. Aveam apendicită și riscam să dau în peritonită”.

Wilmark, primele declarații, după operația care i-a salvat viața
Wilmark, primele declarații, după operația care i-a salvat viața

Câștigă bani frumoși din dans și din imobiliare

El a ales să se asocieze cu unul dintre verișorii săi pentru a deveni dezvoltator imobiliar, afacerea dovedindu-se bănoasă:

“Am vândut prima mea casă cu 160.000 de euro și lucrez acum la construcția a cinci case. M-am făcut dezvoltator imobiliar. M-am asociat cu vărul meu pentru că trebuie foarte mulți bani investiți în acest bussines. Am cumpărat cu el un teren, în Tunari, așa că, încet-încet, lucrurile încep să prindă contur”, ne mărturisea recent vedeta.

De asemenea, ne-a mai dezvăluit și care este prețul unei locuințe:

“Lucrurile pe șantier merg destul de bine, merge treaba, muncitorii muncesc de zori. Avem case de vânzare cu trei etaje. Fiecare vilă are câte șase camere, trei băi, este foarte spațioasă. Prețul unei locuințe ajunge undeva la 265.000, plus TVA.

Wilmark este profesor de dansuri latino

Wilmark a fost unul dintre cei mai longevivi jurați ai show-ului ”Dansez pentru tine” (PRO TV), timp de 13 sezoane. A fost concediat, în 2013, din cauza unor contracte semnate cu alte televiziuni. După plecarea de la PRO TV, juratul a devenit maestru de ceremonii și și-a deschis o școală de dansuri latino.

Wilmark s-a născut în Columbia, pe 31 mai 1977. A absolvit ”Colegio de los Andes” la Escuela de Danza y Musica Latinoamericana, din Bogota. Iar în România a urmat cursurile Universității de Petrol și Gaze, din Ploiești, devenind