Mădălin Voicu îl pune la zid pe Selly! Atac dur la adresa celebrului vlogger

Rădulescu Valentin 24.08.2020, 12:37
Mădălin Voicu îl pune la zid pe Selly! Atac dur la adresa celebrului vlogger

Fostul senator Mădălin Voicu a vorbit recent despre tot incidentul creat de Selly și presa din România. Acesta a lansat într-un interviu mai multe acuzații la adresa vloggerului și a celor care se ocupă cu astfel de lucruri. Cum a reacționat Mădălin Voicu când a fost întrebat de Selly?

Părerea lui Mădălin Voicu despre vloggeri și influenceri

Politicianul a lansat un atac dur la adresa voggerului Selly, despre care susține că nu este decât un ”amator șmecherit”, care profită de naivitatea tinerilor.

Într-un interviu acordat lui Cristi Brancu pe canalul de Youtube, fostul senator a vorbit despre noile genuri de muzică și despre cum profită influencerii și vloggerii de lipsa de cultură și educație a celor tineri. Totodată, Mădălin Voicu consideră că Selly nu are nici un fel de talent și că ce fac ei nu se cheamă muzică.

„Eu ce să comentez la asta, Cristi? ”Vedetele”, că pentru mine sunt doar niște simpli amatori șmecheriți… O vedetă adevărată nu-și permite să se dea în stambă și să profite de naivitatea unora și, sanchi, să devină vreun mare blogger, vlogger, influencer, șamd. Ăștia sunt oamenii care au profitat de naivitatea mai ales a tineretului și îi îmbârligă cu tot felul de prostii, de găinării, de c… și care, de cele mai multe ori sunt dați și de voi, de jurnaliști, ca exemplu.

Păi ce exemplu e Selly, băi? Ce exemplu e Abi? Lasă-i bă, să cânte, să facă ce-or știi dar nu să se lase într-o zonă în care să se autointituleze mari influenceri. Fiecare își alege cum crede el genul, de muzică sau de text că și ei tot un fel de manele cântă… Hai să fim serioși. Eu fiind muzicant și muzician, nu pot să accept că asta se cheamă muzică, ce face Selly, ce face Abi sau ce fac alții, că nici nu-i șitu după nume, am mai auzit pe la băieții mei.

Muzică nu e, adică e ceva așa care e un fel de kitsch pentru fraieri. Printre fraieri sunt și ăștia ai mei mici, care și ei sunt înnebuniți cu tot felul de genuri d-astea: trap, rap, crap sau map”, a spus Mădălin Voicu.

Mădălin Voicu îl pune la zid pe Selly! Atac dur la adresa celebrului vlogger
Mădălin Voicu îl pune la zid pe Selly! Atac dur la adresa celebrului vlogger

Mădălin Voicu afirmă că Selly este ”ofticat”

După ce Selly a înscenat toată povestea cu accidentul de mașină, cu care a vrut să testeze vigilența presei, Mădălin Voicu consideră că celebrul vlogger s-ar fi ofticat deoarece nu a fost căutat de nimeni. Totodată, fostul senator a dezvăluit că nu îl cunoaște personal pe Selly și nu vrea să vorbească foarte mult despre acest subiect, dar este de părere că vloggerul profită în continuare de naivitatea tinerilor și face o ”țigănie”.

”Îți dai seama ce jignire a fost pentru Selly, că nimeni n-a sunat să zică: băi, ești viu, ai pățit ceva? Ășa, săracu’, nu doarme o săptămână de oftică pentru că nu l-a sunat nimeni să verifice chestiile astea. Fiecare își asumă, dacp Selly se crede Șelimbăr, trebuie să suporte toate consecințele. Eu nu vreau să discut despre Selly pentru că nu-l cunosc. Eu pot să-mi spun părerea despre ce face el, adică ce prestează, că muzică nu se cheamă. În mod concret, din ce înțeleg eu, oamenii ăștia profită de mulți naivi care, lipsiți de cultură, de educație, sunt vasalii acestui gen de șmecherie. Este sinonim cu ceea ce fac țiganii… așa fac și românii”, a mai spus Mădălin Voicu pe canalul de Youtube a lui Cristi Brancu.

Urmăriți Impact.ro și pe