Câți bani a dat Ruby pe locuința ei din București. Imagini în premieră

Luiza Moldovan 19.04.2020, 08:59
Câți bani a dat Ruby pe locuința ei din București. Imagini în premieră

Câți bani a dat Ruby pe locuința ei din București. Imagini în premieră din superbul apartament, situat pe trei etaje!

Câți bani a dat Ruby pe locuința ei din București. Imagini în premieră

„Cine-i harnic și muncește are tot ce vrea”. Ei. Ruby a fost harnică și a muncit, așa că acum are tot ce vrea: un apartament pe trei etaje situat pe malul lacului Plumbuita, în Colentina. Apartamentul uriaș acoperă etajele 15, 16 și 17, un indiciu al faptului că Ruby nu are rău de încălțime.

Aici stă împreună cu iubitul ei, câinii și pisicile, iar unii spun că și-a adus și bunica din Medgidia, cea care a crescut-o, aici. Frumos, nu-i așa?

Are o bucătărie imensă, unde chiar gătește, mai ales de când e nevoită să stea acasă. Geamurile imense asigură lumina naturală și un acces direct către terasă, unde probabil că mănâncă atunci când vremea o permite. Câinii și pisicile ei adoră să stea pe balcon, spun unii.

Ruby e izolată în superbul ei apartament, de pe malul lacului
Ruby e izolată în superbul ei apartament, de pe malul lacului

Părinții ei au plecat în Italia când ea avea 3 ani

Absolventă a Liceului de Muzică Dinu Lipatti, Ana Claudia Grigore a cochetat pentru câtva timp și cu jurnalismul, dar muzica a fost chemarea ei de suflet. Părinții ei au plecat în Italia să muncească, iar ea a rămas să fie crescută de o bunică. Multe și amare lacrimi a vărsat Ruby de dorul părinților, care, după ce că au părăsit-o, au mai și divorțat. Despre asta nu s-a știut nimic până prin 2013, când o mătușă de-a ei a venit la Kanal D să povestească despre copilăria ei chinuită.

„Ei (părinții lui Ruby. n.r.) veneau în țară o dată pe an și stăteau câte două săptămâni, poate de două ori, cel mult. Uneori, mai mergeam și eu cu ea la ei, în Italia. Dar îi vedea rar. Când plecau, Claudia se ascundea în șifonier, acolo unde ei aveau hainele, și plângea după ei. Alteori, eu eram în casă și vorbeam cu cineva și Claudia îmi zicea «E mama în casă, scoate-o afară». I-a fost greu”,  povestea o mătușă pentru aceeași televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe