Gestul pe care l-a făcut iubitul pentru Lili Sandu după ce aceasta a născut. Surpriză totală pentru vedetă

Iancu Andreea 14.08.2020, 09:37
Gestul pe care l-a făcut iubitul pentru Lili Sandu după ce aceasta a născut. Surpriză totală pentru vedetă

Lili Sandu este în culmea fericirii. Vedeta a adus pe lume primul său copil, în urmă cu câteva zile. Totuși, din pricina pandemiei de coronavirus, proaspăta mămică nu i-a putut avea aproape pe cei dragi. Silviu Țolu, iubitul ei, însă, a făcut un gest impreionant pentru Lili Sandu.

Surpiză pentru Lili, imediat după naștere

În urmă cu câteva zile, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Din păcate, restricțiile impuse de pandemie i-au permis vedetei să fie alături doar de medici la nașterea băiețelului său. Cum nimeni din familia sa nu a putut fi alături de ea în spital, iubitul lui Lili a luat o decizie.

Silviu Țolu a găsit o modalitate de a-i transmite un mesaj iubitei sale. Pentru că își dorea enorm să o vadă pe proaspăta mămică și pe bebeluș, Silviu s-a înarmat cu pancarte și a descoperit fereastra salonului în care se afla familia sa. Deși el și părinții se aflau în fața spitalului, Lili a primit cu emoție mesajul transmis cu ajutorul pancartelor.

”Vă așteptăm acasă. Vă iubim”, au scris aceștia.

Silviu Țolu și părinții lui Lili, mesaj în fața spitalului foto - Instagram
Silviu Țolu și părinții lui Lili, mesaj în fața spitalului
foto – Instagram

Proaspăta mămică de băiețel

Lili Sandu se bucură de cele mai frumoase clipe din viața sa. Minunea s-a produs, și după ce a încercat diferite metode să rămână însărcinată lucrurile au decurs perfect natural. Lili a avut o sarcină relativ ușoară și a primit cu bucurie fiecare nouă schimbare.

Înainte de marele eveniment, vedeta împreună cu iubitul său, Silviu, au decis să organizeze o petrecere pentru micuțul lor. Atunci au făcut și anunțul. Băiețelul lor se va numi Thomas Jay.

Bebelușul a decis să vină pe lume pe data de 10 august 2020 și le-a adus bucurie în suflet părinților săi. Deocamdată Lili Sandu se recuperează și petrece timpul alături de micuțul ei, care a primit prima sa notă de 10 din viață.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...